Jackye darovala

Dar 2.000 Kč a koncert Jackye bez nároku na odměnu ve prospěch občanů postižených povodněmi zahrála kapela v otrokovické Besedě 20.6.

Akcí benefičního charakteru se naše „čtverka“ nikdy nestraní a vždy ráda zahraje v rámci svých časových možností. Velkým příkladem a inspirací je pro nás kapelník Tom. Ten  sám vydává nemalé úsilí, v čele se svou manželkou sopránistkou P. Ú. Senič, nadačnímu fondu Kopretina.

Lidskost a charakter je u Jackye v tomo směru hlavní devizí.

rp.

JACKYE V RAKOUSKU

Wagrain u SALZBURGU je další zastávkou skupiny po Evropě, která se chystá příštím rokem také do Němeka, na brémské Breminale. Jako Hauptband zde vystoupíme  30.07 od 20 – 22.30hod. www.wagrain.at

Da die Jackye auch mehrere Fans aus Deutschland und Oesterreich hat, wird die Website in Zukunft auch in deutsche Sprache gemacht werden.

rp.

ROCKOVÁ NOC Sv. Anny v Jaroslavicích

24.07 proběhne v Jaroslavicích ROCKOVÁ NOC Sv. Anny. Před Zlínskou formací JACKYE vystoupí slovenská skupina Queenmania, prezentovaná frontmanem P.P. Pačutem.  S Pavlínou Úlehla Senič si tento evropsky uznávaný „Freddie“, zazpívá připravený duet-HIT z dílny skupiny QUEEN. Pavlínka je dalším hostem skupiny JACKYE, která střihne do sobotní ROCKOVÉ NOCI i několik  super hitů – rádiových. Necelý týden po  tomto vystoupení odjíždí JACKYE do Rakouska, kde bude ve městě Wagrain, nedaleko SALZBURGU, presentoavat svoje CD „Málo času“. Na pozvání místního Rathausu a kulturního zastoupení města Salzburg, bude JACKYE také hlavní kapelou městských slavností, které budou vrcholit v době od 20-22.30 hod.

rp.