Jackye v Otrokovické Besedě

Zařazeno v Aktuality | 4 Komentářů

Otrokovická BESEDA připravila II. ročník festivalu jižanského rocku, který se uskuteční v sále Otrokovické BESEDY. V soboru 18. října zahrají v sále Otrokovické BESEDY kapely:

  • JACKYE (CZ)
  • TOM JEGR AND GANG (CZ)
  • PETER ŽALMAN BROS. BAND (SK)
  • BLUE ROCKET (CZ)
  • HIGHWAY (PL)

Pivo RADEGAST, ochutnávka bourbonů (zajišťuje Whisky Club). Prodej a dražba klobouků STETSON. Vstupné v předprodeji 100 Kč, na místě 120 Kč.

V Otrokovické BESEDĚ budou mít naši přívnivci možnost, zakoupit si naše nové CD – MÁLO ĆASU. Tyto první výlisky, které budeme prodávat za 199 Kč jsou na této akci slosovatelné a dle individuálního označení (např. na digipacku), budou tři vylosovaní odměněni 0.5 l láhví  pravé valašské JACKYEvovice. Tak kurňa – do toho!!!

Komentáře

4 Responses to “Jackye v Otrokovické Besedě”

  1. Jirka on Říjen 14th, 2008 17.12

    Ráďo, prosím tě pěkně co vy máte s jižanským rockem společného, to myslíte vážně. A zná vůbec někdo z kapely de facto zakladatele a průkopníka tohoto žánru – kapelu …… (jsem zvědav) J.L.

  2. Milan on Říjen 15th, 2008 8.12

    Buď v klidu.My dělíme muziku jen na dobrou a špatnou,takové to škatulkování nás příliš nebere.
    V sobotu si jdeme především zahrát a pokud budeš chtít rádi Tě uvidíme.
    M-Jackye

  3. Jirka on Říjen 15th, 2008 18.54

    Jasně, já jsem naprosto v klidu, jen mě zaráží ten název akce, protože jižanský rock je hodně specifická věc a v ČR obzvlášť, nazval bych to jinak, ale to je věc pořadatele, ahoj. j.

  4. Ráďa on Říjen 16th, 2008 0.44

    Jirko,nedívej se na to tak vážně ! Sbal si fidlátka (tedy HOUSLE) a v 17 hod Tě budeme očekávat v Otrokovicích na Besedě !!! Dáme tak jížanskému rocku pořádný „říz“ , kurňa !!! JINAK VÁŽENÍ !!! Otvíráme stánek s naším CD – MÁLO ČASU 199 Kč !!!!

Vložte komentář