Předvánoční křest nového CD

Zařazeno v Aktuality | 4 Komentářů

JACKYE pokřtí svoji novou desku MÁLO ČASU, v sobotu 20.12. ve zlínském klubu GOLEM.

krest-cd.jpg Toto debutové CD odráží nestárnoucí smysl všech jejich členů pro rockový nářez se vším všudy. Texty laděné někdy veseleji a jindy trochu smutněji, protože život kromě toho, že je pestrý, tak nám dává stále méně času na každodenní obvyklosti, se budou prolínat v celkem 12 skladbách . .

No a o tom je ta deska, na které jsme si museli uvařit elixír plný energie (KOKTEJL), zaskákat si u rock’n'rollové pecky BABY (čti bejbi), a tak trochu po vzoru různých dalších rockových maniaků jsme se rozjeli také do hudebně náročnější, avšak pro nás typické a stylově vyhraněné muziky ve skladbách TANEČNICE, IDENTITA, MÁLO ČASU, ZÁŘE, abychom společně s krajany, nelegálními emigranty za lepšími zítřky, společně hledali CESTU DOMŮ, čímž pak vzniká docela zajímavý BLUDNÝ KRUH.

No a s dalšíma tutovkama našeho repertoaru se lehce pak přehoupneme přes PŮLNOC. Kdo nepříjde na křest CD, bude litovat, protože společně s kapelami CITRON a STRAM to bude po dlouhé době krásný český rockový večer plný dobré nálady. Ježíšek na nikoho nezapomene s malým dárečkem, a proto vzhůru do GOLEMu, do rockového betléma města Zlína!!! Začátek ve 21 hodin .

Náš SPOT vysílá rádio ROCKMAX pět krát denně,až do 20.12. , jako pozvánku na již zmiňovaný křest CD-Málo času .

Mimo to burácí na vlnách RockMAXU náš KOKTEJL a od pondělí 15.12. probíhá soutěž o ceny !!! V sobotu pak dostane každý ke vstupnému (100kč) , hodnotný dárek a panáka na rozjezd . JACKYE SE NA VÁS TĚŠÍ !!!

Komentáře

4 Responses to “Předvánoční křest nového CD”

  1. ozzak on Prosinec 27th, 2008 15.38

    kluci hrálo vám to dobře. máte nějake fotky? filip

  2. Milan on Prosinec 29th, 2008 7.57

    Ahoj.Foto už připravujeme.Momentálně se dokončuje i video z Golemu+videoklip.
    M-Jackye

  3. Pavel on Prosinec 29th, 2008 19.10

    Zdar. Kdy tady bude ten klip?

  4. Milan on Prosinec 30th, 2008 9.07

    Ahoj, už se na tom pracuje!Ale nějaký den to potrvá,než proběhne schválení na yutobe.com
    M-Jackye

Vložte komentář