Jackye v Otrokovické Besedě

Otrokovická BESEDA připravila II. ročník festivalu jižanského rocku, který se uskuteční v sále Otrokovické BESEDY. V soboru 18. října zahrají v sále Otrokovické BESEDY kapely:

  • JACKYE (CZ)
  • TOM JEGR AND GANG (CZ)
  • PETER ŽALMAN BROS. BAND (SK)
  • BLUE ROCKET (CZ)
  • HIGHWAY (PL)

Pivo RADEGAST, ochutnávka bourbonů (zajišťuje Whisky Club). Prodej a dražba klobouků STETSON. Vstupné v předprodeji 100 Kč, na místě 120 Kč.

V Otrokovické BESEDĚ budou mít naši přívnivci možnost, zakoupit si naše nové CD – MÁLO ĆASU. Tyto první výlisky, které budeme prodávat za 199 Kč jsou na této akci slosovatelné a dle individuálního označení (např. na digipacku), budou tři vylosovaní odměněni 0.5 l láhví  pravé valašské JACKYEvovice. Tak kurňa – do toho!!!

Jackye na Gaudeamus igitur 2008

01.jpg Horkýže Slíže, Vypsaná fixa, Semtex, Another way a Jackye. To jsou kapely, které vystoupí ve Zlíně na Náměstí Míru, ve středu 1.října.

Tradiční oslava nového akademického roku se koná již po desáté a zlínský region zastupuje právě JACKYE. Zveme všechny naše příznivce, aby si přišli poslechnout nové skladby, které budeme hrát z našeho nového CD – „Málo času“.

Začátek hlavního programu, tj. vystoupení pěti kapel , je v 16.00 na Náměstí Míru. Podrobněji pak na Gaudeamus igitur Made in Gambrinus 2008.

Práce ve studiu

Tentokrát jsme přizvali do nahrávacího studia Pavla

Maška ze skupiny  The Crossroads,který si od mixážniho pultu „dirigoval“

nahrávání kytar do dvou

skladeb. Bob „nahrnul“ do obou ,pětistrun(n)ou basu, kterou nám ochotně zapůjčil  Pepík Vácha . Album, které zatím není ještě pojmenované,se pomalu blíží do finale.Radek jednal minulý týden ve Spolkové republice Německo o tom,že by mastering  udělalo studio v Bremen . Rozhodnutí  padne do měsíce.

V nejbližší době očekaváme fototermín v Praze,kde budeme travit celý vikend, také kvůli přípravě videoklipu.

Díky za přízen všem fandům,kteři se učastnili naši „tiskovky“,v jedné zlínské restauraci.Následný ku- lečníkový turnaj vyhrála „kytarová sekce“, Tom s Milanem. Fotodokumentace se neuchovala,…což je ok. To by si ti dva moc medili ….