Poděkování našim sponzorům

Děkujeme za finanční podporu při realizaci našeho CD a jeho svátečního večera uvedení na trh ve zlínském klubu Golem.

A to hlavně generálnímu sponzorovi ITC Zlín a.s. Dále pak těm firmám, které zajistily reklamu a pohodový večer s minidárečky pro naše fanoušky a občerstvení pro kapely. Takže děkujeme také těmto: BARUS Zlín-Restaurace U Baďurů, R.JELÍNEK, Autobazar Autorock, Impromat CZ. V neposlední řadě také velké dík za celoroční podporu M.ZAREMBOVI. Za pokrytí nákladů výroby CD také firmám SATUM CZECH, MAR CONTROLS, AUTOROCK.

JACKYE 2008 – KŘEST CD

08.jpg Nadupaný sobotní večer proběhl v duchu vyvrcholení roku 2008 pro skupinu Jackye. Totiž, křtem jejich 1.desky – Málo času. V pořadí vystupujících Citron, Jackye, Stram byl dobře naplněný Golem držen ve varu až do pozdních nočních hodin.

Každý, kdo zavítal na tuto předvánoční slavnost, si mimo skvělého večera odnesl také jeden ze tří set připravených dárků v podobě cédéčka, malé slivovice nebo šampáňa. Jak poznamenal pro čtk kapelník skupiny, Thomas – „na přípravy bylo velmi málo času, ale přesto se nám vše podařilo zajistit, včetně hostů, natáčecí techniky firmy Eliso, rádiových spotů atd“. (viz noviny)…

Chtěl bych všem poděkovat za parádní večer. Kmotrům ze skupiny Citron, za nasycení našeho céda pivem a skupině Stram za pěkný „vodvaz“ na závěr. Dále pak J.Hovorkovým (sen.+jun.) za výdrž při natáčení a za přípravu klipu, klukům Javoříkovým za zvučení a v neposlední řadě také Péťovi J. za bezpečný rozvoz domů. Všem ostatním přeji za skupinu Jackye hodně zdraví, aby se měli v novém roce fajn a splnily se jim všechny vytoužené sny! Váš Radek dr-Jackye

Read more

Předvánoční křest nového CD

JACKYE pokřtí svoji novou desku MÁLO ČASU, v sobotu 20.12. ve zlínském klubu GOLEM.

krest-cd.jpg Toto debutové CD odráží nestárnoucí smysl všech jejich členů pro rockový nářez se vším všudy. Texty laděné někdy veseleji a jindy trochu smutněji, protože život kromě toho, že je pestrý, tak nám dává stále méně času na každodenní obvyklosti, se budou prolínat v celkem 12 skladbách . .

No a o tom je ta deska, na které jsme si museli uvařit elixír plný energie (KOKTEJL), zaskákat si u rock’n'rollové pecky BABY (čti bejbi), a tak trochu po vzoru různých dalších rockových maniaků jsme se rozjeli také do hudebně náročnější, avšak pro nás typické a stylově vyhraněné muziky ve skladbách TANEČNICE, IDENTITA, MÁLO ČASU, ZÁŘE, abychom společně s krajany, nelegálními emigranty za lepšími zítřky, společně hledali CESTU DOMŮ, čímž pak vzniká docela zajímavý BLUDNÝ KRUH.

No a s dalšíma tutovkama našeho repertoaru se lehce pak přehoupneme přes PŮLNOC. Kdo nepříjde na křest CD, bude litovat, protože společně s kapelami CITRON a STRAM to bude po dlouhé době krásný český rockový večer plný dobré nálady. Ježíšek na nikoho nezapomene s malým dárečkem, a proto vzhůru do GOLEMu, do rockového betléma města Zlína!!! Začátek ve 21 hodin .

Náš SPOT vysílá rádio ROCKMAX pět krát denně,až do 20.12. , jako pozvánku na již zmiňovaný křest CD-Málo času .

Mimo to burácí na vlnách RockMAXU náš KOKTEJL a od pondělí 15.12. probíhá soutěž o ceny !!! V sobotu pak dostane každý ke vstupnému (100kč) , hodnotný dárek a panáka na rozjezd . JACKYE SE NA VÁS TĚŠÍ !!!

Jackye a Masters Of Rock

Zatím v pasivní roli, se účastnili Milan s Radkem zimního MOR ve Zlíně. Pátek 28.11. na Openning párty v Rock Cafe byl příjemným začátkem celé události.

dsc00667.jpg Mimo současné hardrockové hvězdy, zpěváka Jorna Landeho (foto1), který tady odstartoval svoje celoevropské turné, byl překvapením také zpěvák Gianni Pontillo (foto3) s formací Pure Inc., jako special guest.

Gianni si střihl i jednu pecku od Audioslave! JORN LANDE se u baru pozdravil také s věrným fandou JACKYE – Tonym H. a po té následovala dlouhá debata s Mikem Schmierem z Destruction (foto2) a s chlapákama z LORDI, kteří měli svuj den v sobotu, na sportovní hale Novesta.